Loading

Tegelmontage bij Jan van Sundert

Tegelzetten is een vak apart. We snappen dat niet iedereen erop zit te wachten om dit nauwkeurige klusje zelf te klaren. Daarom werkt Jan van Sundert samen met een aantal vakkundige tegelzetters. Zij zijn de absolute vakmensen, die uw tegels graag voor u plaatsen.

Badkamertegels

Badkamertegels zijn er in alle soorten, maten en smaken. Van marmerlook tot beton, van felle kleuren tot subtiel getint. Je kunt kiezen voor tegels met structuren of gladde tegels. Alle keuzes hangen af van uw smaak. Bij Jan van Sundert hebben we een groot assortiment in tegels zie onze tegelzetters graag voor u plaatsen.

Keukentegels

Ook voor keukentegels kunt u bij ons gerecht. De wandtegels geven een extra dimensie aan uw keuken. Bespreek met uw keukenspecialist wat de opties zijn op gebied van wandtegels i.c.m. uw smaak en stijl voor een optimaal resultaat.

Tegels in de woonkamer

Doordat tegelvloeren enorm lang meegaan is het plaatsen van tegels in de woonkamer een slimme keuze. Het is belangrijk dat vloertegels op een egale ondervloer worden geplaatst. Vloertegels zijn tevens geschikt voor vloerverwarming. Nooit meer koude voeten dus, heerlijk!

Wandtegels

We zien steeds meer dat vloertegels worden doorgetrokken naar één of meerdere wanden. Dit geeft een ruimtelijk effect aan de ruimte. Al onze vloertegels kunnen ook op de wand geplaatst worden. Andersom is dat niet altijd het geval. Informeer bij uw adviseur om te controleren wat de mogelijkheden zijn.

Service

Graag helpen we u bij het aankopen van tegels voor wanden en/of vloeren. Bij Jan van Sundert hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van tegels. Het is zelfs ons eerst verkochte product. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met vragen. Dankzij de vele jaren ervaring is er altijd een tegelvloer die past bij uw smaak en budget. Daarnaast kunnen we u helpen aan een vakkundige partner voor de tegelmontage.

Benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Tegels montage jan van sundert