Een afspraak maken
Koopzondag 8 oktober | Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Vtwonen tegels

Jan van Sundert is in Etten-Leur dé officiële vtwonen dealer voor tegels en sanitair. Vtwonen is bekend van verschillende tv programma’s. Daarnaast vallen ze op door de hun populaire tegelcollectie, die tot stand is gekomen in samenwerking met Douglas & Jones. Maak hieronder kennis met onze vtwonen tegels.

Sorteren op

In welke ruimte passen vtwonen tegels?

Vtwonen tegels zijn vooral erg populair in de badkamer. In onze sanitair showroom vind je daarom een aantal badkameropstellingen met vtwonen tegels terug. Aangezien er ook een collectie in (douche)kranen, baden, wastafels, douches en accessoires is, vind je dus ook complete vtwonen badkamers terug. 

Naast badkamerruimtes passen vtwonen tegels eigenlijk in iedere binnenruimte. Betonlook tegels zijn bijvoorbeeld perfect voor de woonkamer of keukenruimte. Ook passen de wandtegels goed bij onze keukenopstellingen. Dat de collectie veelzijdig is bewijzen keuken Madrid en badkamer Fjord, waar op de wanden gebruik is gemaakt van dezelfde tegel. 

Verschillende stijlen

Er is al geruime tijd ook een prachtige tegel collectie van vtwonen. Iedere stijl is vertegenwoordigd in de collectie. Zo zien we bijvoorbeeld betontegels, composiet tegels, houtlook tegels, mozaïek tegels en Portugese tegels terug. Daarnaast zijn er ook een aantal extra bijzondere reeksen, zo heb je bijvoorbeeld een collectie met warme mediterrane kleuren, vintage tegels in frisse kleuren én zelfs tegels met een metallic look!

Advies

We hebben al benoemd dat de collectie erg veelzijdig is. Een greep uit het assortiment staat op de website. Wil je meer inspiratie over dit merk tegels of zelfs van complete badkameropstellingen? In onze 5500m² grote showroom hebben een speciaal vtwonen gedeelte ingericht, waar je voldoende inspiratie op kunt doen over de mogelijkheden. Niet helemaal zeker of een bepaalde tegel wel in jouw woonruimte past? Zeker met vtwonen kan het een tikje gewaagd zijn. Onze adviseurs voorzien je graag van de nodige input over de juiste tegelkeuze.   

 

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK