Loading

Filter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vtwonen bij Jan van Sundert 

Vtwonen is niet meer weg te denken uit de woonindustrie. Velen kennen vtwonen uit verschillende tv programma’s en de vele mooie producten uit de vtwonen collectie. Deze collecties bestaan onder andere uit meubels, verlichting, accessoires en tegels. Jan van Sundert is in Etten-Leur dé officiële vtwonen dealer van vtwonen tegels en sanitair.

Waar het ooit begon..

Ooit begon het voor vtwonen met een collectie en een magazine vol wooninspiratie. Vandaag de dag wordt het magazine nog maandelijks uitgebracht. Niet veel later raakte het merk betrokken bij een aantal woonprogramma’s. Inmiddels zijn er drie vtwonen programma’s: weer verliefd op je huis, zelf aan de slag en verbouwen of verhuizen. Indien je liever op je eigen tempo inspiratie opdoet kan dat onder andere via de website of de gecertificeerde dealers.

Vtwonen sanitair

Jan van Sundert is dus zo’n gecertificeerde dealer van vtwonen tegels en vtwonen sanitair. Op gebied van sanitair heeft vtwonen onder andere een collectie in (douche)kranen, baden, wastafels, douches en badkamer accessoires. In dit blog zie je een greep uit ons assortiment, en er is nog meer! Je kunt voor het volledige aanbod terecht in onze showroom.

Vtwonen tegels

Er is sinds een behoorlijke tijd ook een prachtige tegel collectie van vtwonen. Werkelijk alle stijlen zijn vertegenwoordigd in deze collecties. Van betontegels, composiet tegels, houtlook tegels, mozaïek tegels en Portugese tegels. Daarnaast zijn er ook een aantal extra bijzondere reeksen, zo heb je bijvoorbeeld een collectie met warme mediterrane kleuren, vintage tegels in frisse kleuren én zelfs tegels met een metallic look!

Bekijk het aanbod vtwonen tegels en sanitair in onze showroom

Bij Jan van Sundert kun je in de showroom zien waaruit het vtwonen bestaat. Zowel de tegels als het sanitair staan los én in showroomopstellingen te zien. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Je kunt uiteraard zelf een ronde lopen om inspiratie op te doen, of plan een afspraak met één van onze adviseurs. Ben je op zoek naar een specifieke tegel of speciaal sanitair? Neem dan gerust contact met ons op.