Loading

Filter

Op zoek naar de juiste wandtegels voor een binnenruimte? Een wandtegel is erg onderhoudsvriendelijk en is daarnaast de sfeermaker in huis. Omdat de keuze in kleur, vorm en stijl zo enorm is, creëer je haast altijd een unieke sfeer in een binnenruimte. Laat je inspireren door onze grote collectie aan wandtegels online of kom langs in onze showroom.

Wandtegels in de badkamer

Wandtegels zijn een goede oplossing voor het betegelen van de badkamer. In een tegel kan namelijk geen vocht kruipen, wat het dus perfect maakt voor een ruimte als de badkamer. In de meeste gevallen wordt er gekozen om heel de badkamer te voorzien van wandtegels. Wil je liever gestucte wanden? Dan wordt er toch vaak in de douche alsnog gekozen voor wandtegels.

Wandtegels voor de keuken

Om de muren in een keuken te sparen van vuil en vetvlekken, kiezen veel mensen voor wandtegels op de achterwand. Vlekken op keramische tegels zijn namelijk makkelijk te verwijderen. Daarnaast kan keramiek erg goed tegen warmte, wat een wandtegel dus perfect maakt om te tegelen achter een kookplaat. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn in vorm en kleur, past er bij iedere keuken wel een tegel.

Toilet tegels

Op zoek naar wandtegels voor een toiletruimte? Het kleinste kamertje van het huis is de ruimte bij uitstek om voor lekker gewaagde tegels te kiezen. Ook kiezen veel mensen om de stijl in hun badkamer door te trekken in de toilet. Dat kan te maken hebben met snijresten van de tegels die in de badkamer zijn gebruikt. Eigenlijk is alles mogelijk voor een toiletruimte. Bekijk onze toiletruimtes ter inspiratie.

Wandtegels in iedere stijl

Ben je op zoek naar wandtegels voor een binnenruimte? Dan zul je er al snel achter komen dat er ontzettend veel keuze is. In sommige gevallen trekken mensen hun vloertegels door op de wanden. Daarom zien we bij wandtegels regelmatig betonlook, marmerlook en in sommige gevallen zelfs houtlook terug. Daarnaast heb je keuze uit bijvoorbeeld zelliges, mozaïek tegels en Portugese tegels. Ook op het gebied van vormen is er van alles mogelijk.

Verrassend veel mogelijkheden

Wandtegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en afmetingen. Daarmee kun je de leukste en meest afwisselende legpatronen creëren. Denk bijvoorbeeld aan halfsteenverband, hongaarse punt of zelfs visgraat. We hebben wandtegels variërend van 7,5x30cm tot grote tegels van 90x90cm.

De wandtegel van het moment: Hexagon tegels

De meest populaire vorm van dit moment is hexagon. Een hexagon tegel heeft zes hoeken en ziet er uit als een honingraat. Hexagon wordt daarom gezien als een natuurlijk patroon dat erg goed aansluit bij aardse tinten. Toch zien we tegenwoordig steeds meer andere mogelijkheden met hexagon tegels. Van vrolijke tot donkere kleuren en van betonlook tot de drukke patronen, met een honingraat tegel creëer je een afwisselend en speels effect in iedere binnenruimte.

Advies over wandtegels

Het vinden van de juiste wandtegel die past bij jouw wensen en budget kan best lastig zijn. In onze showroom vind je meer dan 500 verschillende wandtegels, variërend in kleur en stijlen. Passend advies kan dan erg fijn zijn. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van wandtegels zijn we dé expert uit de regio. Onze adviseurs zijn dagelijks bezig met de laatste trends. Ze laten je zien wat lichtinval per tegel doet. Daarnaast hebben we een keuken- en badkamershowroom om nog gemakkelijker inspiratie op te doen voor tegels.

Wandtegels kopen bij Jan van Sundert

Ben je van plan om nieuwe wandtegels aan te schaffen? Bij Jan van Sundert hebben we een ruim assortiment tegels. Heb je op korte termijn tegels nodig? Ook daar kunnen we voor zorgen. In ons magazijn hebben we namelijk veel tegels op voorraad. In sommige gevallen is vandaag besteld morgen in huis zelfs mogelijk. Je kunt ook langs komen in ons magazijn en de tegels direct mee naar huis nemen. In andere gevallen moeten we tegels bestellen. Dit doen we direct op dezelfde werkdag. Houd hier wel rekening met een langere levertijd. Wil je weten hoe snel jouw gekochte tegel geleverd kan worden? Neem contact op met onze adviseurs.

De tegelwinkel in jouw regio

Jan van Sundert is de tegelwinkel in zuidwest Nederland. In onze 5500m² grote showroom vind je wandtegels in iedere denkbare kleur, vorm en voor iedere stijl. In onze showroom hebben we speciale wanden en wandkasten waarin alle tegels te bezichtigen zijn. Daarnaast hebben we met ruim 200 keuken- en badkameropstellingen voldoende inspiratie ter beschikking om te zien hoe tegels bij bepaalde interieurstijlen passen.