Loading

Filter

Wandtegels

Het vinden van wandtegels passend bij uw wensen, smaak en budget, kan een lastige opgave zijn. We vinden het daarom belangrijk dat u goed geholpen kan worden door een van onze tegelspecialisten. Hij of zij kan u op weg helpen in stijlen, groottes en soorten tegels.

Steeds meer mogelijk op tegelgebied

Op gebied van wandtegels is er steeds meer mogelijk. De groottes van tegels variëren van bijvoorbeeld 30x30 tot 90x90 of zelfs 120x30cm. Over het algemeen is de regel: hoe groter de tegel, hoe groter de ruimte lijkt.

Keramische tegels

Bij Jan van Sundert verkopen we enkel keramische tegels. Voor deze tegelsoort is gekozen omdat de tegels slijtvaster zijn dan bijvoorbeeld tegels van natuursteen. Daarnaast kunnen keramische tegels in allerlei designs worden geproduceerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een natuursteenlook, houtlook of betonlook. De keramische tegels zijn niet van het originele materiaal te onderscheiden.

De duurzaamheid van tegels

Een tegel is een uiterst duurzaam product. De meeste mensen vervangen een tegelwand omdat de stijl niet langer aansluit op de wens van de eigenaar. Zelden zijn tegels toe aan vervanging. Gemiddeld gaat een tegelwand ongeveer 30 jaar mee. Daarnaast zijn tegels erg onderhoudsvriendelijk. Zo kan de tegel tegen vocht (en kun je dus een houtlook tegel in de badkamer plaatsen), kun je de tegels eenvoudig schoonmaken en is het productieproces van keramische tegels duurzamer dan dat van natuursteen.

Wandtegels bij u thuis

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Daar vindt u meer dan 5500m2 aan tegelinspiratie. We zijn daarmee de grootste van de Benelux. We hebben altijd een tegel die overeenkomt met uw smaak, budget en wensen. Wilt u zeker zijn van een vakkundig advies? Plan dan alvast een afspraak met een van onze tegelspecialisten. Zij helpen u graag met het aanschaffen van de juiste tegels.