Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn tijdloos en zeer geschikt om badkamerruimtes mee te betegelen. Vaak kiezen mensen voor keramische marmerlook tegels, omdat ze een stuk betaalbaarder zijn dan echte marmeren tegels. Bij Jan van Sundert hebben zijn de tegels geschikt voor de vloer en wanden. Daarnaast hebben we tegels in verschillende kleuren en formaten. Marmerlook tegels zijn natuurlijk ook geschikt voor andere plekken in huis.

Sorteren op
JanVanSundert
vtwonen Onyx Cloudy Grey
Prijs vanaf
92,50 per m²
BEKIJK PRODUCT
JanVanSundert
Tegel B761 60x120
42,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
Marmerlook tegels wit | Jan van Sundert
Tegel NVL141 60x120
109,00 per m²
72,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
JanVanSundert
Tegel VK1621 79,3x79,3
59,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
Marmerlook hexagon tegels | Jan van Sundert
Tegel CC1901 25x22
68,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
Marmerlook tegel wit | Jan van Sundert
Tegel B521 60x120
97,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
Zwarte marmerlook tegels | Jan van Sundert
Tegel B551 60x120
92,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
Marmerlook tegels bruin | Jan van Sundert
Tegel E0921 60x120
92,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
Witte tegelvloer marmerlook | Jan van Sundert
Tegel B511 60x120
69,95 per m²
BEKIJK PRODUCT
Pagina

Perfecte tegels voor de badkamer

Marmerlook wordt vooral gebruikt om badkamers te betegelen. De tegelsoort wordt de laatste jaren steeds populairder en wij begrijpen waarom. Door voor marmerlook te kiezen creëer je al snel een erg chique uitstraling. Lees ook eens onze badkamertrends van 2022, waar marmerlook tegels ruimschoots aan bod komen. In een luxe badkamer valt daarom haast altijd de keuze op mooie marmerlook tegels. De tegels zijn toepasbaar op zowel de vloer- als de wanden.

Zo’n prachtig luxe effect is natuurlijk ook mogelijk in andere binnenruimtes. Een marmerlook vloer wordt ook steeds populairder in keukens. Zo komt het vaak terug in designkeukens in combinatie met een mooi marmerlook keukenblad.

Een bijkomend voordeel van marmerlook tegels is dat ze relatief groot zijn. Kies bij dit type tegel ook altijd voor een gelijksoortige kleur voeg. Daardoor komt een vloer of wand over als één compleet geheel. Daarnaast heeft het oppervlak van marmerlook tegels een mooie glans. Dat maakt een ruimte optisch groter.

Het betere alternatief voor marmer tegels

Wil je graag marmer in de badkamer? Je zult er snel achter komen dat het materiaal erg kostbaar is. Marmerlook tegels zijn daarom het beste alternatief. Het is haast niet te onderscheiden van echt marmer. Al onze marmerlook tegels zijn gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als eigenschap dat het erg duurzaam is. Onze tegels gaan vaak minimaal 20 jaar mee. Daarnaast verwijder je heel gemakkelijk vlekken op keramische tegels.


 

Rustgevende uitstraling in iedere binnenruimte

Rustgevende uitstraling in iedere ruimte. Marmerlook straalt rust uit. Dat komt door de kleur, maar ook door grootte de tegels. Als je badkameropstellingen met marmerlook tegels in onze showroom bekijkt, lijkt het net of alles naadloos op elkaar aansluit. Dat komt door de tegel, maar uiteraard ook door de kleurkeuze van de voegen. Wil je graag nog meer tips ontvangen over hoe je marmerlook het beste in jouw binnenruimte toepast? Onze adviseurs helpen je graag verder met de zoektocht naar de perfecte tegel.

Marmerlook bekijken in onze showroom

In onze showroom hebben we in totaal meer dan 1000 verschillende soorten tegels. Hoofdzakelijk keramisch, maar ook natuursteen en verschillende soorten mozaïek. In onze showroom hebben we betonlook tegels, keramisch parket en natuurlijk marmerlook. Alle marmerlook tegels bij Jan van Sundert zijn keramisch. Wil je inspiratie op doen voor jouw toekomstige badkamer? Bekijk ook eens onze verschillende badkameropstellingen waarin marmerlook tegels zijn verwerkt. Onze adviseurs helpen je graag verder met het kiezen van de juiste tegels voor jouw binnenruimte en budget.

 

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK