Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 21:00 | Let op! Donderdag 20 juni koopavond ipv. vrijdag 21 juni!

Badkamer inspiratie - Wat is jouw badkamerstijl?

Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe badkamer? Het kan best lastig zijn om jouw droombadkamer te vinden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van stijl en indeling. Om je een beetje op weg te helpen, laten we graag zien wat er allemaal mogelijk is. Het gaat je waarschijnlijk veel tijd besparen. Iedere badkamerstijl heeft zijn eigen elementen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat. Vind je het moeilijk om op dit moment een voor een specifieke stijl te kiezen? Vaak zijn stijlen goed met elkaar te combineren. Laat je inspireren door bijna 100 complete badkamers in onze showroom. 
 

OF BEKIJK ALLE BADKAMERS >>

Kleine badkamers

In jouw kleine badkamer is vaak meer mogelijk dan je denkt. Dat je hier hulp bij kan gebruiken is ook niet gek. Het vereist immers een flinke dosis creativiteit om al het sanitair binnen enkele vierkante meters te laten passen.Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring en hebben slimme oplossingen en mogelijkheden paraat. We begrijpen dat het optimaal benutten van beperkte ruimte essentieel is. Daarom presenteren we niet alleen een ruim assortiment aan inspirerende kleine badkamers, maar bieden we ook een kosteloos 3D-ontwerp aan om de mogelijkheden tot leven te brengen.✓ Gratis 3D-ontwerp ✓ Geen aanbetaling nodig ✓ Beoordeeld met een 9.3 ✓ Mogelijk inclusief montage

Industriële badkamers

Een industriële badkamer is razend populair. De stijl is de laatste jaren erg in opkomst in het gehele interieur en we zien het ook steeds vaker terug in de keuzes voor sanitair. De stijl is gebaseerd op fabrieksruimtes uit de 20e eeuw. Kenmerkend voor deze fabrieksruimtes waren de ruwe materialen en donkere kleuren. Door dit na te bootsen en te combineren in de badkamer, krijgt deze ruimte een stoer karakter. Dat je veel kanten op kunt met een industriële badkamer zie je aan onze verschillende opstellingen. Wil je graag meer informatie over het samenstellen van het sanitair? Hieronder geven we tips en delen we ideeën om jouw badkamer een industrieel karakter te geven.

Moderne badkamers

De moderne badkamers blijven populair. Moderne badkamers zijn tijdloos en dit spreekt dan ook een hoop mensen aan. De strakke lijnen, het materiaalgebruik, vaak een inloopdouche en de kleuren zorgen ervoor dat een moderne badkamer past bij iedere interieurstijl. In de showroom van Jan van Sundert staan dan ook zeer veel moderne badkamers opgesteld. Uiteraard kun je jouw droombadkamer geheel naar eigen wens samenstellen. Op die manier ontstaat uw eigen, unieke badkamer die volledig aan jouw wensen voldoet. Heb je toch nog vragen over het sanitair van Jan van Sundert of heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste indeling? De gespecialiseerde medewerkers van Jan van Sundert helpen je graag verder.

Luxe badkamers

Op zoek naar inspiratie voor een luxe badkamer? Vaak geven mensen aan dat hun badkamer luxe ingericht mag worden. Maar wat geeft een badkamer nu precies een luxe uitstraling? Met het begrip ‘luxe badkamer’ kun je erg veel kanten op. En dat hoeft niet eens duur te zijn. Laat je inspireren door onze badkamers en tips.

Betonlook badkamers

De betonlook badkamer is één van de meest populaire stijlen bij Jan van Sundert. En dat is niet zonder reden. Betonlook in de badkamer is veelzijdig. Je kunt er een erg stoer en robuust effect mee creëren. Anderzijds kun je een badkamer ook een erg rustige sfeer geven. De stijl heeft één belangrijk kenmerk: Er wordt gebruik gemaakt van betonlook tegels. Omdat de stijl zo veelzijdig is, combineer je het moeiteloos met andere stijlen. Daar vertellen we je graag hieronder meer over.

Landelijke badkamers

Door het gebruik van natuurlijke materialen en zachte aardetinten creëer je met een landelijke badkamer een warme en gezellige sfeer. In dit type badkamers komen vaak accenten van hout terug. Dat zorgt voor een gevoel van rust en warmte. We zien steeds meer mensen die kiezen voor een badkamer met authentieke elementen gecombineerd met het comfort van nu.

Nog meer inspiratie?

Kom langs onze showroom om nog meer ideeën op te doen of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Overige badkamerstijlen

Bovenstaande badkamers zijn de meest bekende stijlen, maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Vaak zijn deze specifieke stijlen aftakkingen van de eerder genoemde badkamerstijlen. Hieronder lichten we ze kort toe.

 

Klassiek en modern landelijke badkamer

Onder de landelijke badkamers zien we momenteel een duidelijke splitsing van twee stromingen: Klassiek en modern. Waar bij klassiek vaker gekozen wordt voor statig en authentiek sanitair, zien we bij modern vaak organische vormen en houtlook tegels terugkeren. Vooral modern landelijk zal de komende jaren aan populariteit gaan winnen.

 

Marmerlook badkamer

Marmer wordt vaak geassocieerd met luxe, maar deze steensoort is zoveel meer dan alleen een versterking voor een luxe sfeer. Met marmerlook kun je de leukste en meest afwijkende stijlen creëren. Zo zien we dat donker marmerlook zelfs een industrieel tintje aan een badkamer kan geven. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk met kleuren in marmerlook tegels. Een badkamerstijl die duidelijk aan een opmars bezig is.

 

Japandi badkamer

Met stipt staat deze stijl op één in onze badkamertrends van 2023 en dat is niet zonder reden. Japandi is een combinatie van de Scandinavische en Japanse interieurstijl en dat zorgt voor de mooiste en meest rustgevende effecten. In badkamerruimtes levert dit de mooiste effecten op. 

 

Welke badkamerstijl past bij mij?

Ga je op korte termijn jouw badkamer verbouwen of ben je op zoek naar een badkamer voor jouw nieuwbouwwoning? Er komt ontzettend veel op je af in zo’n eerste fase. Er zijn eindeloos veel keuzes waardoor je makkelijk het overzicht verliest. Door onze badkamers in te delen in diverse stijlen, maken we het proces een stukje makkelijker. Kies vooraf één of twee stijlen die bij jouw interieur passen.  

Maar wanneer valt de keuze op een bepaalde stijl? Allereerst is het belangrijk om na te gaan met wat voor ruimte je te maken hebt. Daarnaast moet je nadenken welke sfeer bij jezelf en bij je interieur past. Ga je liever voor een stoere, donkere badkamer of wil je juist een rustige, elegante uitstraling? We raden je aan om een kijkje te nemen bij onze specifieke stijlen en op basis daarvan keuzes te maken. Onze opstellingen zijn geheel naar eigen wensen en mogelijkheden in te richten. 

 

Laat je inspireren bij Jan van Sundert

In onze 5500m² grootte showroom wandel je tussen meer dan 100 badkameropstellingen. We streven om een zo’n ruim mogelijk aan badkamers te laten zien. Iedere denkbare stijl komt daarom ook terug. Laat je inspireren door onze complete badkamers, toiletruimtes en losse sanitair opstellingen. Daarnaast staan natuurlijk onze adviseurs voor je klaar met passend advies. Met behulp van een 3D tekenprogramma werken ze graag jouw droombadkamer uit.