Een afspraak maken
Vandaag gesloten

Moderne badkamers

De moderne badkamers blijven populair. Moderne badkamers zijn tijdloos en dit spreekt dan ook een hoop mensen aan. De strakke lijnen, het materiaalgebruik, vaak een inloopdouche en de kleuren zorgen ervoor dat een moderne badkamer past bij iedere interieurstijl. In de showroom van Jan van Sundert staan dan ook zeer veel moderne badkamers opgesteld. Uiteraard kun je jouw droombadkamer geheel naar eigen wens samenstellen. Op die manier ontstaat uw eigen, unieke badkamer die volledig aan jouw wensen voldoet. Heb je toch nog vragen over het sanitair van Jan van Sundert of heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste indeling? De gespecialiseerde medewerkers van Jan van Sundert helpen je graag verder.

Sorteren op
Pagina

Inspiratie voor een moderne badkamer

Op zoek naar inspiratie voor een moderne badkamer? De moderne badkamer is bij Jan van Sundert de meest gekozen stijl. En dat begrijpen we erg goed omdat je er veel verschillende kanten op kunt. Badkamers in deze stijl hebben als kenmerken dat ze strak, stijlvol en vooral erg tijdloos zijn. Steeds vaker wordt de badkamer de ruimte om even tot rust te komen. Belangrijk is het dan dat zo'n ruimte rust uitstraalt. We begrijpen daarom erg goed waarom deze stijl zo populair is. Hieronder geven we tips en delen we ideeën om jouw ruimte zo goed mogelijk in te richten.

Moderne badkamermeubels

Een badkamermeubel is één van de voornaamste blikvangers van de moderne badkamer. Zeker als er geen bad aanwezig is, valt je blik meestal direct op de kasten. Meubels in een moderne badkamer hebben als kenmerk dat ze erg strak zijn. Greeploze lades en inbouwwastafels zijn daarom typerend voor deze stijl.

Ga voor neutrale kleuren

Wie graag felle kleuren terug wilt laten komen, kan beter niet kiezen voor een moderne badkamer. Een opvallende kleur maakt een ruimte namelijk erg druk. Neutrale kleuren voeren de boventoon bij dit type badkamers. Alles is er namelijk bij gebaat om ruimte te creëren. De meest gekozen kleuren zijn daarom grijs, beige en wit. Deze eenvoudige kleuren geven een erg rustige uitstraling aan de ruimte.

Strakke vormen

Minimalistische vormen karakteriseren de moderne badkamer. In dit type badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van grote tegels met haast identieke kleur voeg. Het badkamermeubel en de spiegel zijn vaak recht en zwevend, voor het ruimtelijk effect.

In de moderne badkamer vinden we over het algemeen een inloopdouche of een bad dat is betegeld in de stijl van de vloer- en/of wandtegels. De douche- en wastafelkranen worden vaak ook getypeerd door de rechte lijnen en zijn vaak weggewerkt in de wanden.

Moderne materialen en elementen

Omdat je met een moderne badkamer zo veel kanten op kan, is het aanbod in materialen ook erg divers. Zolang het maar ruimtelijk oogt. Typerend voor een moderne badkamer is de inloopdouche met glazen wanden. Door de aanwezigheid van de glazen wand, lijkt het net of de inloopdouche geen plek in de badkamer inneemt. Je kijkt er namelijk dwars doorheen. Ook in de materiaalkeuze zijn er veel mogelijkheden. Zo komen hout, mat zwart en hoogglans vaak bij het samenstellen van het sanitair.

Combineren met andere stijlen

Omdat een moderne badkamers zo veelzijdig is, combineer je moeiteloos met iedere andere stijl. Modern gaat goed samen met luxe badkamers. In deze stijl is het creëren van een minimalistisch effect namelijk ook erg belangrijk. Ga bijvoorbeeld voor mooie marmerlook tegels. Eén van de leukste interieurtrends van het moment is de combinatie van landelijk en modern. Landelijk staat namelijk al lang niet meer gelijk aan klassiek. Door het ruimtelijk effect van modern te combineren met het warme van landelijk ontstaan de mooiste resultaten.

Complete moderne badkamers bij Jan van Sundert

In onze badkamer showroom vind je bijna 100 complete badkamers ter inspiratie. Daarnaast combineren we vaak diverse stijlen met elkaar om je een zo’n goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Naast het bieden van inspiratie staan we natuurlijk klaar met passend advies. Onze specialiteit is het ontwerpen en samenstellen van complete badkamers. Ben je op zoek naar los sanitair? Ook dan staan we klaar met advies. We adviseren wel om vooraf een afspraak in te plannen.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we dé badkamerwinkel uit Etten-Leur en omgeving. Aan de hand van ons 3D tekenprogramma ontwerpen we iedere dag de mooiste badkamers. Ook kunnen we u helpen aan een vakkundige montage partner. Zo hoef je zelf niets te doen.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK