Een afspraak maken
Vandaag gesloten | Koopzondag 21 april

Betonlook badkamers

De betonlook badkamer is één van de meest populaire stijlen bij Jan van Sundert. En dat is niet zonder reden. Betonlook in de badkamer is veelzijdig. Je kunt er een erg stoer en robuust effect mee creëren. Anderzijds kun je een badkamer ook een erg rustige sfeer geven. De stijl heeft één belangrijk kenmerk: Er wordt gebruik gemaakt van betonlook tegels. Omdat de stijl zo veelzijdig is, combineer je het moeiteloos met andere stijlen. Daar vertellen we je graag hieronder meer over.

Sorteren op

Betonlook badkamer kopen bij Jan van Sundert

De betonlook badkamer is één van de meest populaire stijlen bij Jan van Sundert. En dat is niet zonder reden. Betonlook in de badkamer is veelzijdig. Je kunt er een erg stoer en robuust effect mee creëren. Anderzijds kun je een badkamer ook een erg rustige sfeer geven. De stijl heeft één belangrijk kenmerk: Er wordt gebruik gemaakt van betonlook tegels. Omdat de stijl zo veelzijdig is, combineer je het moeiteloos met andere stijlen. Daar vertellen we je graag hieronder meer over.

Concrete look: Betonlook tegels, beton of beton ciré?

Wil je een concrete look badkamer? Dan heb je de keuze uit een aantal verschillende opties. Als je gaat zoeken krijg je al snel de keuze tussen betonlook tegels, beton ciré of beton gestuct. Als goedkoper alternatief heb je nog ‘concrete look paint’ oftewel betonlook verf. Kom je bij Jan van Sundert langs voor een complete badkamer? Dan raden we altijd betonlook tegels aan. Een badkamer van beton ciré of beton stuc wordt met de hand gegoten en is dus vaak erg prijzig. Daarnaast ontstaan er na verloop van tijd mogelijk makkelijker scheuren en vochtplekken. Als je kiest voor betonlook tegels creëer je bijna hetzelfde effect. Zeker als je voor een voegkleur in ongeveer dezelfde kleur als de tegel kiest, lijkt jouw ruimte één groot geheel.

De tegels bepalen de sfeer in de badkamer

Zoals we eigenlijk al hebben gezegd, is de beste optie voor een badkamer een keramische betonlook tegel. Maar hier zit erg veel verschil in. Alleen al in onze showroom vind je meer dan 200 verschillende betonlook tegels met unieke oppervlaktes, tinten en formaten. Als je in jouw badkamer betonlook tegels kiest, creëer je een erg stoer en rustgevend effect. Het kan echter ook zorgen voor een hele rustige, wellness sfeer. Qua prijs kun je met betonlook tegels ook veel meer kanten op. Zo koop je al betonlook tegels in onze showroom vanaf 24,95 per vierkante meter.

Gebruik robuuste materialen in de badkamer

Betonlook is perfect te combineren met industrieel. We zien daarom ook vaak deze combinatie terug in de samenstelling van een badkamer. Logisch, want beide stijlen geven de badkamer een stoer karakter. Mat zwarte elementen versterken dit effect. Bekijk bijvoorbeeld ter inspiratie onze badkamer met zwart sanitair. Denk hierbij aan een mat zwarte inloopdouche of een mooie inbouwkraan. Zwarte radiatoren combineren ook goed met betonnen wanden. Betonlook combineer je ook makkelijk met hout. Een zwevend houten badmeubel versterkt het effect van betonlook. Ook de combinatie met houtlook tegels behoort tot de mogelijkheden.

Speel met verschillende kleuren in de badkamer

We benoemden al dat mat zwart zorgt voor een stoere combinatie met betonlook tegels. Met betonlook kun je echter de meest uiteenlopende kanten op. Zo wordt in dit type badkamer vaak gekozen voor een houten badkamermeubel. Ook wit en grijs zijn kleuren die vaker terug komen. Dat komt bijvoorbeeld terug in de wastafels. Misschien is het niet het eerste waar je aan dacht, maar onze badkamer Moda bewijst dat betonlook zelfs samen gaat met opvallende kleuren, zoals deze mooie kleur blauw.

Combineer betonlook met andere stijlen

Betonlook tegels zijn neutraal en gaan dus goed samen met verschillende stijlen. Zo zien we dat betonlook vaak gecombineerd wordt met moderne of industriële badkamerstijlen. In deze gevallen wordt er vooral gecombineerd met ander type tegels. Dit zien we bijvoorbeeld terug bij industriële badkamers, waar betonlook afgewisseld wordt met steenstrips. Dit geeft de ruimte een stoer en mooi afwisselend effect.

Complete betonlook badkamers bij Jan van Sundert

In de showroom bij Jan van Sundert vind je diverse opstellingen met betonlook badkamer inspiratie. Daarnaast combineren we vaak diverse stijlen met elkaar om je een zo’n goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Ook kun je bij ons terecht voor los sanitair dat passen bij betonlook badkamers. Daarnaast helpen onze adviseurs je graag verder met het samenstellen van jouw badkamer. Dit doen ze aan de hand van hun jarenlange ervaring en een gratis 3D-ontwerp.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK