Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 21:00 | Let op! Donderdag 20 juni koopavond ipv. vrijdag 21 juni!

Actie badkamers

Jan van Sundert is al meer dan 50 jaar dé badkamerspecialist in omgeving van Etten-Leur. We leveren kwaliteitsbadkamers voor iedere smaak, wens en elk budget. We vinden het belangrijk hoge kwaliteit te leveren, echter vinden we een betaalbare reeks badkamers net zo belangrijk. Vandaar onze actie badkamers.

Sorteren op

Voor ieder budget

Al onze badkamers zijn aan te passen naar jouw ruimte en budget. Wanneer je een mooie badkamer op het oog heeft kun je dit bij een van onze badkamerspecialisten aangeven. Zij bekijken dan samen met u de mogelijkheden voor jouw budget en wensen. Soms is een badkamer boven het budget, maar kun je een wissel maken in meubilair, wel of geen bad, andere tegels in dezelfde stijl of andere opties de badkamer toch betaalbaar maken. Zo kunnen we een badkamer ontwerpen voor ieder budget! Ook voor kleine badkamers is er veel mogelijk.

Dé badkamer voor jou

Heb je jouw oog laten vallen op een van bovenstaande badkamers? Dan nodigen we je uit deze in onze showroom te komen bekijken. Ben je al overtuigd? Dan kun je het beste contact met ons opnemen. Je kunt dan een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij helpen je verder.

Badkamer montage

Je kunt jouw badkamer zelf monteren, of wij helpen je aan een ervaren vakman die dit voor je kan doen. We hebben zelf geen badkamermonteurs in dienst. Wel werken we al jaren lang met vakmensen die je verder kunnen helpen. Zij monteren badkamers en hebben hier veel ervaring mee. Vraag de adviseur naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jan van Sundert? Neem gerust contact met ons op of plan direct een afspraak in bij onze showroom.

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK