Een afspraak maken
Koopzondag 8 oktober | Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Toiletruimtes

Op zoek naar een nieuwe toiletruimte? Bij Jan van Sundert verkopen we naast complete badkamers ook spullen voor jouw nieuw toilet. Het gebeurt daarom ook regelmatig dat de twee met elkaar worden gecombineerd. Doe inspiratie op in onze voorbeeld opstellingen of kom langs om jouw gewenste toiletruimte samen te stellen met één van onze adviseurs. 

Sorteren op

Toiletinspiratie

Inspiratie nodig voor een nieuwe toiletruimte? Vaak wordt het kleinste kamertje erg onderschat als het gaat om de mogelijkheden. Om een juiste keuze te maken is het fijn dat je ter inspiratie veel keuze heeft en daarbij ook vakkundig wordt geholpen. Welk type toilet past bijvoorbeeld beter in de ruimte? En welk meubel past daar het beste bij? We adviseren je graag in het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze opstellingen. Zit er niets naar jouw smaak tussen? Haal inspiratie uit één van onze badkamers.

Kies voor gewaagd

De kleinste kamer van jouw huis verdient aandacht. De tijd dat een toiletruimte saai was is voorbij. Steeds vaker zien we stoere, warme of strakke designs terug. Het toilet is daarnaast de ruimte bij uitstek om eens lekker gek te doen. De keuze valt daarom steeds vaker op mooie kleurrijke tegels of een mat zwarte toiletpot. Het kan geen kwaad dat de stijl in jouw toiletruimte afwijkt van de rest van het interieur.

Tegels bepalen de sfeer in de toiletruimte

De tegel in het toilet bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om combinaties te maken. In onze showroom hebben we tegels in verschillende stijlen, formaten en kleuren. Daarmee is iedere denkbare stijl te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een mooi opvallende kleur hexagon tegel in combinatie met een betonlook voor een luxe sfeer. Of geef de kamer een knusse twist door te kiezen voor houtlook wandtegels.

Combineer jouw toiletruimte met de badkamer

Ga je de badkamer verbouwen? Vaak combineren mensen die met het verbouwen van de toiletruimte. Dat heeft als voordeel dat er efficiënt gebruik gemaakt kan worden van de overgebleven badkamertegels. Afgesneden tegels kunnen mooi gebruikt worden in het toilet. Dat zorgt er voor dat je een stuk goedkoper uit bent. Daarnaast geeft het een mooi effect aan een woning dat badkamer en toiletruimte op elkaar afgestemd zijn.

Toilet kopen inclusief installatie

Ben je op zoek naar een nieuw toilet of wc? In onze ruim 5500m2 grote showroom vind je naast 100 complete badkamers ook een aantal fraai ingerichte toiletten terug. Voor een nieuw toilet inclusief montage ben je dus bij Jan van Sundert aan het juiste adres. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw specifieke ruimte. Daarnaast adviseren ze je graag hoe je de ruimte het beste indeelt aan de hand van een 3d-ontwerp. Kom snel langs of maak direct een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK