Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 21:00 | Let op! Donderdag 20 juni koopavond ipv. vrijdag 21 juni!

Toiletruimtes

Op zoek naar een nieuwe toiletruimte? Bij Jan van Sundert verkopen we naast complete badkamers ook spullen voor jouw nieuw toilet. Doe inspiratie op in onze voorbeeld opstellingen of kom langs om jouw gewenste toiletruimte samen te stellen met één van onze adviseurs.

Geen aanbetaling nodig Gratis 3D-ontwerp 50+ toiletten in de showroom
 

Sorteren op

Toiletruimte inspiratie

Vaak wordt het kleinste kamertje erg onderschat als het gaat om de mogelijkheden. Het is inderdaad een kleinere ruimte, maar wel eentje die we meermaals per dag bezoeken. Stiekem brengen we in de toiletruimte heel wat tijd door. Dan mag deze ruimte toch best iets meer aandacht krijgen? 

Om een juiste keuze te maken is het fijn dat er veel inspiratie beschikbaar is en je vakkundig geholpen wordt. Want welk type toilet past beter in de ruimte? Welke hoogte van het toilet is prettig? Gaan de wand- en vloertegels goed samen en welke fontein past het beste bij deze keuzes? 

Gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp
Een ontwerp kan erg helpen om de toekomstige toiletruimte visueel te maken. Zo kan je op de afbeelding hieronder een 3D-ontwerp en het resultaat zien. Lijkt goed op elkaar toch! Ontwerpen zijn bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend. We zijn er namelijk om te helpen.

Voorbeelden toiletruimte

We zijn het er dus over eens, de kleinste kamer van jouw huis verdient aandacht. Steeds vaker zien we dat men durft te kiezen voor kleur, een uniek legpatroon of uitpakt met de accessoires. Ter inspiratie voor de toiletruimte hebben we meerdere voorbeelden in onze showroom. Zo zijn alle toiletten die je in het overzicht ziet bij ons te zien. Echter laten we je ook graag zien wat we al bij mensen thuis realiseerde, enkele voorbeelden van deze toiletruimtes zie je hieronder.

Tegels bepalen de sfeer in de toiletruimte

De tegel in het toilet bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om combinaties te maken. In onze showroom hebben we tegels in verschillende stijlen, formaten en kleuren. Daarmee is iedere denkbare stijl te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een mooi opvallende kleur hexagon tegel in combinatie met een betonlook voor een luxe sfeer. Of geef de kamer een knusse twist door te kiezen voor houtlook wandtegels.

Combineer jouw toiletruimte met de badkamer

Ga je de badkamer verbouwen? Vaak combineren mensen die met het verbouwen van de toiletruimte. Dat heeft als voordeel dat er efficiënt gebruik gemaakt kan worden van de overgebleven badkamertegels. Afgesneden tegels kunnen mooi gebruikt worden in het toilet. Dat zorgt er voor dat je een stuk goedkoper uit bent. Daarnaast geeft het een mooi effect aan een woning dat badkamer en toiletruimte op elkaar afgestemd zijn.

Toilet kopen inclusief installatie

Ben je op zoek naar een nieuw toilet of wc? In onze ruim 5500m2 grote showroom vind je naast 100 complete badkamers ook een aantal fraai ingerichte toiletten terug. Voor een nieuw toilet inclusief montage ben je dus bij Jan van Sundert aan het juiste adres. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw specifieke ruimte. Daarnaast adviseren ze je graag hoe je de ruimte het beste indeelt aan de hand van een 3d-ontwerp. Kom snel langs of maak direct een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom.

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK