Loading

Filter

TOILET INSPIRATIE

Toilet inspiratie opdoen doet u in onze ruim 5500m2 grote sanitair showroom. Een nieuw toilet kopen doet u natuurlijk niet dagelijks. Vaak wordt het kleinste kamertje erg onderschat als het gaat om de vele mogelijkheden. Dit terwijl er zoveel mogelijk is. Om een juiste keuze te maken is het fijn dat u ter inspiratie veel keuze heeft en daarbij ook vakkundig wordt geholpen. Moet u bijvoorbeeld kiezen voor een hangtoilet of past een staand toilet beter in uw situatie? En welke kleur moet uw toiletpot hebben? Naast standaard wit is een zwarte toiletpot tegenwoordig ook helemaal in. En moet u wel of niet gaan voor een fontein set in de wc? Wij helpen u bij al uw vragen omtrent uw nieuwe toilet. Voor toilet inspiratie, ideeën en advies bent u dus bij Jan van Sundert op het juiste adres.

TOILET RENOVATIE

Naast het leveren van de materialen met betrekking tot uw nieuwe toilet kunnen wij ook de renovatie en installatie ervan onderbrengen. We werken hierin samen met een groot aantal gerenommeerde bedrijven die uw toilet renovatie tot een succes maken. Liever zelf uw toilet installeren? Geen probleem. Dan geven wij hierin tips en leveren u graag de juiste materialen voor uw klus.

TOILETTEGELS

Uw toilet is niet compleet zonder mooie toilettegels. U kunt hiervoor wandtegels en vloertegels gebruiken. Indien u ook uw badkamer vernieuwd adviseren we in de meeste gevallen het toilet mee te pakken in de renovatie. Dit heeft een aantal voordelen; zo kunt u bijvoorbeeld efficiënt gebruik maken van uw badkamertegels. Hierdoor wordt uw toilet renoveren een stuk goedkoper. Vaak kan namelijk snijafval van de badkamertegels worden gebruikt in het toilet.

NIEUW TOILET KOPEN?

Bent u dus opzoek naar een nieuw toilet of wc? In onze ruim 5500m2 grote showroom vindt u naast tal van complete badkamers en keukens ook een aantal fraai ingerichte toiletten terug. Ook een nieuw toilet kopen inclusief installatie doet u dus bij Jan van Sundert te Etten-Leur. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om te mogelijkheden omtrent uw wc te bespreken. Kom snel langs of maak direct een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom. Voorbeelden toiletruimte bekijken doet bij Jan van Sundert.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw toiletopstellingen? Bekijk hier wat inspiratie, bekijk al onze tegels of neem direct contact met ons op.