Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Rechte keukens

Een rechte keuken is een veel voorkomende keukenopstelling. En dat is ook niet zo gek, een rechte keuken is namelijk erg praktisch en compact. Juist daarom past een rechte keuken in iedere situatie.

Let op! Al onze keukens zijn ter inspiratie en naar eigen wens samen te stellen. Zie je een keuken die niet de gewenste vorm, kleur of apparatuur heeft? Dan passen we dit zonder problemen aan. 

Sorteren op

Rechte keuken, compleet en praktisch

Over het algemeen biedt een rechte keuken minder ruimte dan bijvoorbeeld een hoekkeuken. Wij vinden het ondanks dat wel erg belangrijk dat uw rechte keuken compleet is. Een vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak met een multi-water keukenkraan en een combi magnetron kunnen normaal gezien altijd ingebouwd worden in de keukenkasten. Op deze manier wordt de relatief kleine ruimte toch optimaal benut. Uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte, is deze namelijk groter dan kan er ook besloten worden om de keukenapparatuur in een kastenwand te plaatsen. Een dergelijke keuken met kastenwand biedt daarmee erg veel extra opbergruimte en geeft tevens de mogelijkheid te spelen met de indeling. Onze ervaren adviseurs helpen je graag de ruimte zo goed mogelijk in te vullen.

Een moderne, landelijke of greeploze rechte keuken?

Voor welke stijl ga je in jouw rechte keuken? Een greeploze moderne keuken? Of misschien wel een landelijke houten keuken met nostalgische greep? In de ruim 5500m2 grote keuken showroom van Jan van Sundert vind je tal van rechte keukens verkrijgbaar in iedere denkbare stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een landelijke sfeer of juist op zoek bent naar een moderne rechte keuken met strakke lijnen, in de keuken showroom van Jan van Sundert vind je wat je zoekt.

Rechte keukens van goedkoop tot uniek design

In onze keuken showroom van ruim 5500m2 vind je diverse goedkope rechte keukens terug. Toch liever een uniek ontwerp? Uiteraard is dit mogelijk. Al onze keukens worden namelijk op maat gemaakt en gemonteerd door onze eigen deskundige monteurs. Afhankelijk van je wensen en budget ontwerpen onze deskundige adviseurs de perfecte droomkeuken.

Daarnaast hebben we altijd verschillende rechte keuken opstellingen welke als showroommodel verkocht mogen worden. Een showroommodel rechte keuken gevonden maar net niet in jouw maat? Geen probleem, wij kunnen in de meeste gevallen de keuken alsnog aanpassen zodat deze wel toepasbaar is in jouw situatie.

Een complete rechte keuken kopen?

Hebben we je al kunnen overtuigen? Onze adviseurs helpen je graag verder. We stellen graag met je jouw droomkeuken samen. Ter inspiratie hebben we meer dan 100 complete keukens, die allemaal compleet aan te passen zijn naar je gewenste opstelling. Vraag hier meer informatie aan of maak direct een afspraak en laat gratis uw rechte keuken ontwerpen door één van onze vakkundige adviseurs.

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK