Een afspraak maken
Vandaag gesloten

U-keukens

Een U-keuken neemt twee of drie wanden in beslag en is geschikt voor verschillende soorten keukens. Meestal valt de keuze op een u-vorm keuken als je een vierkante ruimte hebt. 

Let op! Al onze keukens zijn ter inspiratie en naar eigen wens samen te stellen. Zie je een keuken die niet de gewenste vorm, kleur of apparatuur heeft? Dan passen we dit zonder problemen aan. 

Sorteren op
Indigo blauwe keuken | Jan van Sundert
Keuken Keulen
Prijs vanaf
11.256,00
BEKIJK PRODUCT
Woonkeuken houtlook | Jan van Sundert
Keuken Kos
19.320,00
11.444,00
BEKIJK PRODUCT
Industriële keuken grijs  | Jan van Sundert
Keuken Varna
Prijs vanaf
25.939,00
BEKIJK PRODUCT

Ruimte, ruimte en nog meer ruimte

In een U-vorm keuken lijkt de opbergruimte oneindig. Aan drie zijden is er namelijk ruimte voor keukenkastjes. Met twee of drie werkbladen is er ook voldoende ruimte om comfortabel te kunnen koken. Door de drie zijdes heb je alles binnen handbereik en blijft de keuken toch erg compact en knus.

U-vorm keuken met bar

Heb je een grote keukenruimte? Dan kun je overwegen om één zijde van de wand af te plaatsen. Dat levert twee voordelen op. Ten eerste blijft de ruimte tussen de blokken knus en wordt het niet te ruimtelijk. Daarnaast creëer je op een simpele manier een prachtig schiereiland met bijvoorbeeld een bar. Je krijgt dan direct een echt woonkeuken effect. Een mooi voorbeeld hiervan is keuken Varna in onze showroom.

 

Een U-keuken in iedere kleur en stijl

Een U-keuken is verkrijgbaar in iedere kleur en keukenstijl. Door de vorm leent deze keuken zich perfect voor knussere stijlen. De keuze valt dan vaak op een landelijke keuken of een industriële keuken. Ook op het gebied van kleur is er van alles mogelijk. Heb je een kleinere keuken? Dan kies je bij voorkeur voor een lichte kleur of fronten met hoogglans afwerking. De kleur zwart kan dan te druk worden.

Alle keukens op maat bij Jan van Sundert

In onze showroom hebben we een aantal voorbeelden van u-vorm keukens ter inspiratie. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Zo zijn al onze keukens aan te passen naar een u-vorm keuken. Tijdens een afspraak met één van onze adviseurs maken we aan de hand van een 3D-ontwerp de u-keuken die jij in gedachten hebt. Kom langs voor inspiratie of maak direct een afspraak.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK