Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag

Hoekkeukens

Een hoekkeuken is een erg populaire opstelling. Een keuken hoekopstelling zorgt er namelijk voor dat je het maximale aan opbergruimte creëert. Daarnaast heb je doorgaans ook meer werkblad ruimte dan met bijvoorbeeld een rechte keuken. In onze ruim 5500m2 grote showroom staan tal van keuken hoekopstelling gepresenteerd. Van een kleine hoekkeuken tot aan een hoekkeuken met kookeiland en tegen ieder budget. Ook benieuwd wat in jouw situatie mogelijk is? Kom snel langs en laat je inspireren en adviseren in de grootste keuken- en badkamershowroom van de Benelux.

Sorteren op
Massief houten hoekkeuken | Jan van Sundert
Keuken Bern
Prijs vanaf
16.419,00
BEKIJK PRODUCT
Modern landelijke keuken | Jan van Sundert
Keuken Rimini
Prijs vanaf
17.235,00
BEKIJK PRODUCT
Indigo blauwe keuken | Jan van Sundert
Keuken Keulen
Prijs vanaf
11.256,00
BEKIJK PRODUCT
Witte luxe keuken | Jan van Sundert
Keuken Tampere
Prijs vanaf
17.260,00
BEKIJK PRODUCT
JanVanSundert
Keuken Turijn
Prijs vanaf
10.865,00
BEKIJK PRODUCT
Witte moderne hoekkeuken | Jan van Sundert
Keuken Leeds
Prijs vanaf
11.874,00
BEKIJK PRODUCT
Zwarte hoekkeuken Dijon | Jan van Sundert
Keuken Dijon
Prijs vanaf
21.486,00
BEKIJK PRODUCT
Landhuis keuken wit | Jan van Sundert
Keuken Harrogate
Prijs vanaf
28.863,00
BEKIJK PRODUCT
Donkerblauwe keuken | Jan van Sundert
Keuken Madrid
Prijs vanaf
18.224,00
BEKIJK PRODUCT
Witte moderne hoekkeuken | Jan van Sundert
Keuken Dublin
Prijs vanaf
10.966,00
BEKIJK PRODUCT
Witte moderne keuken met blauwe tegels | Jan van Sundert
Keuken Palermo
Prijs vanaf
10.585,00
BEKIJK PRODUCT
Witte hoekkeuken  | Jan van Sundert
Keuken Wenen
Prijs vanaf
9.240,00
BEKIJK PRODUCT
Houtlook keuken hoek | Jan van Sundert
Keuken Lourdes
Prijs vanaf
11.964,00
BEKIJK PRODUCT
Hoekkeuken wit en rvs | Jan van Sundert
Keuken Glasgow
Prijs vanaf
11.770,00
BEKIJK PRODUCT
Pagina

Hoekkeukens in alle stijlen

Welke stijl hoekkeuken je kiest, hangt uiteraard deels af van de beschikbare ruimte, maar zeker ook van je wensen omtrent inrichting en stijl. In een open hoekkeuken heeft u uiteraard het liefst dat de stijl aansluit op de rest van de inrichting. In een gesloten keuken zou u in een landelijke inrichting best voor een wat moderne hoekkeuken kunnen kiezen. Deze moderne keukenstijl is erg populair, juist om het feit dat deze gemakkelijk toepasbaar is in ieder interieur en daarnaast ook nog eens tijdloos is. Een landelijke keuken is doorgaans wat meer uitgesproken en is vaak minder gemakkelijk toe te passen. Welke keukenstijl je ook kiest, bij Jan van Sundert zijn altijd diverse hoekkeuken aanbiedingen aanwezig in de showroom.

Kleine keuken met hoekopstelling

Wie op zoek is naar een kleine hoekkeuken slaagt zeker bij Jan van Sundert. Iedere keuken wordt namelijk geheel op maat aangepast. Dus ook in de wat kleinere ruimte kunnen we vaak prima jouw wensen kwijt. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat we met extra hoge bovenkasten gaan werken en daarnaast hogere onderkasten toepassen. Zo krijgt jouw kleine complete hoekkeuken toch de gewenste indeling, opbergruimte en werkruimte die je minimaal nodig hebt in een hoekkeuken.

U-vorm opstelling

Hoekkeukens zijn er in alle soorten en maten. In veel ruimtes is een U-vorm keuken erg interessant. Je hebt hierdoor veel meer opslagruimte. In de basis kies je in deze opstelling voor een hoekkeuken met een kookeiland. Je kunt kiezen voor een open kookeiland of een dicht. In dit laatste geval zitten er kasten onder het kookeiland. Kies je voor een open verlenging? Dan kun je het eiland gebruiken als bijvoorbeeld een barretje.

Open hoekkeuken

Een hoekkeuken lijkt wellicht alleen een optie als je de keuken wil plaatsen langs de wanden. Vaak ontstaat hierdoor in het midden een grote open ruimte. Vind je dat niet zo mooi? Dan kun je een kookeiland in het midden plaatsen. Zo kun je makkelijk met meerdere mensen in de keuken werken. Ideaal dus ook voor grotere gezinnen of stellen die graag samen koken.

Zwarte hoekkeukens

Met betrekking tot het kopen van een hoekkeuken is naast het bepalen van de opstelling en de stijl natuurlijk ook de kleur erg belangrijk. Een trend van dit moment is de zwarte hoekkeuken. Een dergelijke kleur past doorgaans het beste in een moderne keuken, maar soms kan het toepassen van een zwarte hoekkeuken ook prima tot zijn recht komen in een landelijke keuken. Naast zwarte keukenkasten wordt er ook steeds vaker gewerkt met zwarte accessoires. Zo worden keukenkranen, spoelbakken en grepen tegenwoordig ook in het zwart uitgeleverd. Het toepassen van zwarte accenten in de keuken geeft deze een erg stoere en tijdloze uitstraling mee. Ga je liever toch voor een combinatie van donkere en lichte tinten. Kies dan bijvoorbeeld voor een greeploze witte hoekkeuken met zwart kookeiland. Zo zijn de tinten mooi in balans.

Moderne keuken met hoekopstelling

De moderne hoekkeuken zien we vaak in opstelling met een kookeiland. Toch is deze stijl prima te vangen in een hoekopstelling. We zien veel moderne keukens in zwart, wit, betonlook of juist een pastel- of felle kleur. We hebben in onze showroom in Etten-Leur diverse moderne hoekkeukens opgesteld staan.

Landelijke hoekkeukens 

De landelijke keuken is al jaren een bestseller. Landelijke keukens passen eigenlijk in iedere woning. We zien vaak dat een landelijke keuken wordt gekozen voor grotere ruimtes in een open opstelling. Deze keukens zijn goed te combineren met een kookplaat met ingebouwde afzuigkap zodat je ook daar geen ruimte voor hoeft in te leveren.

Naast bovenstaande keukens bieden we ook het volgende aan:

  • Rechte keukens

Geschikt in kleinere ruimtes of wanneer je de keuken graag wil plaatsen over één wand. We hebben een groot aantal rechte keukens opgesteld staan in onze showroom, maar iedere keuken is aan te passen naar een rechte keuken.

  • Kookeiland

Handig voor extra werkruimte en opslagruimte. Een kookeiland kun je als verlenging gebruiken op een keuken om een hoekkeuken te creëren. Uiteindelijk zijn al onze keukens te ontwerpen met een kookeiland, dus doe vooral lekker veel inspiratie op.

  • Showroomkeukens

Heb je een beperkt budget? Kies dan voor een showroomkeuken. Deze high quality keukens hebben een tijdje in onze showroom gestaan en verdienen nog een leven daarna. We verkopen ze daarom voor een zacht prijsje.

Keuken acties

Wil je een spetterende keuken? Kijk dan eens bij de actiekeukens. Hier staan nieuwe trends en modellen tussen voor de echte liefhebber. Vraag een van onze verkopers naar de mogelijkheden binnen deze keukens in uw situatie.

Benieuwd geworden naar onze hoekkeukens?

Een hoekkeuken koop bij Jan van Sundert in Etten-Leur. Onze ruim 5500m2 grote keukenshowroom biedt tal van complete hoekkeukens of keukenopstellingen in verschillende stijlen en prijzen. Bij Jan van Sundert vind je altijd een keuken die bij jouw wensen en interieur past. Kom snel eens langs of maak vrijblijvend een afspraak.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK