Een afspraak maken
Vandaag gesloten

Showroomkeukens

Een showroomkeuken heeft veel voordelen. Bij Jan van Sundert doen we ons best om een ruim en divers aanbod aan inspiratie in de showroom te laten zien. Het komt daarom met regelmaat voor dat een keuken tegen een zachte prijs weg mag. In dit overzicht staan alle showroomkeukens die we met korting aanbieden.

Sorteren op

De voordelen van een showroomkeuken

Het meest voor de hand liggende voordeel van een showroomkeuken is natuurlijk de prijs. Alle keukens in onze showroom zijn van hoge kwaliteit en zo ook onze showroomkeukens. De keukens hebben als functie gehad om mensen te inspireren en zijn dus nooit echt in gebruik geweest. In het geval van schade staat dit altijd bij de keuken vermeld. Daarnaast krijg je naast de kasten ook alle apparatuur bij de showroomkeuken. Dat scheelt duizenden euro’s aan een vaatwasser, afzuigkap, koelkast en soms zelfs vriezer. Een showroomkeuken kun je ook door ons laten monteren. Hierdoor hoeft u niets zelf te doen.

Een showroomkeuken aan laten passen

In een aantal gevallen is het mogelijk de showroomkeuken aan te passen. Heb je een leuke keuken gezien en wil je hier gebruik van maken? Dan adviseren we je om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Geef vooral je wensen door, dan kijkt een van onze keukenspecialisten wat er mogelijk is.

Welke garantie heb ik op een showroomkeuken?

De garanties op de showroomkeukens verschillen. Ook voor apparatuur gelden weer andere garantievoorwaarden. Bespreek met een van onze verkopers wat de voorwaarden en de mogelijkheden zijn.

Benieuwd naar onze showroomkeukens?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op gebied van showroomkeukens? Onze adviseurs staan volgens onze openingstijden voor je klaar. In onze showroom zijn bovenstaande keukens te bezichtigen, dat geeft toch een beter beeld dan op een paar afbeeldingen. Heb jij de keuze al gemaakt? Laat dit dan vooral even aan ons weten, we reserveren dan de keuken en bespreken de afhandeling met je in onze showroom in Etten-Leur. Liever een keuken compleet naar eigen wens? In onze showroom hebben we bijna 100 complete keukens ter inspiratie. Met onze adviseur kun jij jouw droomkeuken laten samenstellen door middel van een 3D ontwerp.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK