Loading

Aangepast sanitair

Aangepast sanitair met een luxe uitstraling nodig?


lijn

Wordt u een dagje ouder? Of bent u mindervalide? Dan is veiligheid en comfort in uw woning erg belangrijk. Zeker in uw badkamer of toilet. Met een aantal eenvoudige aanpassingen en/of aangepast sanitair zijn kleine ongelukjes door uitglijden of misstappen te voorkomen. Er zijn tegenwoordig heel veel smaakvolle oplossingen op de markt die u meer veiligheid, comfort en luxe geven. Denk aan wandbeugels, verhoogde toiletten, baden met een lage instap, aangepaste wastafels en speciale accessoires.

 

Kom de mogelijkheden eens bekijken

Bij Jan van Sundert helpen we u graag. We nemen uitgebreid de tijd om u te laten zien wat er mogelijk is. U zult verstelt staan van de oplossingen. Een aangepaste badkamer kan er namelijk ook heel mooi uitzien. En wist u dat we ook een extra toilet op de slaapverdieping kunnen realiseren zonder ingrijpende verbouwingen? We luisteren goed naar uw wensen en denken met u mee in oplossingen. Ons aanbod in ergonomisch sanitair is groot. We hebben alle oplossingen in huis.

Kant en klaar gemonteerd

Of het nu gaat om één extra wandsteun, het plaatsen van een aangepast toilet of de verbouwing van de gehele badkamer, Jan van Sundert zorgt ervoor dat alles keurig bij u thuis geïnstalleerd wordt. U kunt altijd rekenen op een vlotte afwerking door onze betrouwbare monteurs.

Wilt u meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers of kom langs in onze showroom te Etten-Leur.